Pazar

Mia'nın Yılbaşı Hediyeleri!




Hediyelerim nerede?

Profilini güncelledin, beyaz ponponlu kırmızı şapkanı taktın, yılbaşı ağacının yanında bekliyorsun. Mia'nın çuvalından neler çıkıyor? Birbirinden harika fırsatlar sunan tam 10 adet cillop gibi kupon!

Fırsat kuponlarının hepsi senin için Alp Dağları'ndaki Ren geyikleri tarafından düşünüldü, özenle hazırlandı. Kuponlardaki avantajlardan yararlanmak için geyiğe dalmamalı, hemen dosyanın bir çıktısını almalı ve takvim 31 Aralık 2009'u gösterdiğinde tüm fırsatların balkabağına dönüşeceğini unutmamalısın.

Ne ki bu kuponlar?

Hanımlar, Beyler; Mia'nın yılbaşı hediyeleri takdim törenine hoşgeldiniz. İşte merakla beklediğiniz sürpriz fırsatlar:

Pupa Bilişim'den kuponunu getiren Mia takipçilerine tüm Apple ürünlerinde nakite %10, kredi kartına %8 indirim; aksesuarlarda %10 indirim.



Boyner mağazalarındaki Clarins standlarında %10 indirim. Artı, yaşlanmayı başlamadan bitiren mucizevi Multi-Active Jour krem gibi kalitesi tecrübeyle sabit Clarins ürünlerinden alanlara birer ruj hediye.




Yeni favori Nişantaşı mekanı Bread&Butter'dan bir pastane/fırın ürünü alana filtre kahve hediye.




Şehirli insana birkaç saatlik tatil yaşatan Sanda Spa'dan tüm bakım ve hediye çeklerinde %10 indirim. Enerji verici bir masajdan daha çekici bir yılbaşı hediyesi olabilir mi? Zor.



İsmi bile insanın içini ısıtan Cashmere In Love'dan kaşmir aşkına tüm yumuşacık hırkalarda %25 indirim



Özel günlere özellikli hediyeler sunan stil sahibi Caramelistanbul'un yepyeni ürünleri için 100TL ve üzerinde sipariş verenlere üzerinde isimlerinin olduğu nefis 2010 yılı takvimi hediye. Siparişi verdikten sonra takvimi kişiselleştirebilmek için istediğin ismi, sipariş numaranla birlikte başlığa Miaposta yazarak info@caramelistanbul.com'a göndermen yeterli.




Cihangir'in küçücük fıçıcık kahve durağı Momo'nun lezzetli muffin'lerinden bir tane alana bir fincan kahve hediye. Yolun o tarafa düşecek, biliyoruz.



Yılbaşını İstanbul keşmekeşinden uzak, cennet Foça'da, saray rahatlığında geçirmek isteyenlere Bülbül Yuvası Foça Boutique Hotel'den en az üç gecelik yılbaşı konaklamalarında %10 indirim.




Detox, De-light, Fit&Well, Mom-to-be... Rafinera'dan beslenme alışkanlıklarını değiştirecek tüm planlarda %10 indirim




Etiler'in yeni pilates stüdyosu, rahat takılma mekanı Hero House'tan bir kerelik ücretsiz pilates dersi.




MiaPosta İçin Tık Tık !!

Hiç yorum yok: